Sommerskole

Sommerskole2017-03-14T08:36:08+00:00

sommerskole

Pangea sommerskole 2017

 

Pangea Sommerskole arrangeres for første gang i år av Pangealekene.

I starten av sommerferien vil vi i løpet av 4-dager gi elevene muligheten til å lære på en annerledes og morsom måte. Det er lagt opp til undervisning med praktiske oppgaver, lek og moro, utflukter og annet spennende i lokalområdet. Hovedmålet er at elevene lærer noe nytt mens de har det moro.

De vil få faglige utfordringer mens de har det gøy og vil bli kjent med matematikk på en helt ny måte. Vi presenterer på inspirerende måte og med varierte metoder slik at barna får utvidet sin forståelse og utfordret sine perspektiver på en leken måte. Dere kan være sikker på at barna deres får gode opplevelser i et trygt og sosialt læringsmiljø!

 

Gruppeledere og lærere

Vi har begrenset antall plasser slik at elevene til sammen utgjør en gruppe som kan ledes av en gruppeleder og en assistent. I tillegg vil det være en lærer med variert realfaglig og pedagogisk bakgrunn. Alle våre lærere er ferdig utdannet og jobber til vanlig på grunnskoler i Østlandet. Våre gruppeledere og funksjonærer består av studenter med relevant studiebakgrunn og erfaring med pedagogisk formidling til barn.

Påmelding til sommerskole

  • Sommerskolen er bare for elever i 6. og 7. trinn.
  • Begrenset kapasitet, kun 32 elever kan delta i sommerskolen.
  • Påmelding er bindende og må gjøres innen søndag 20. april 2017

 

Alle som melder seg på og betaler innen fristen mottar en e-post som bekrefter deres plass. Her vil det være oppgitt en spesifikk liste over ting som barna bør ha med seg. Ved oppmøte vil alle deltakende barn få en innholdspakke med nyttig innhold!

 

Velkommen til Pangea Sommerskole!

Dato: 29.06.17 – 02.07.17

Sted: Scandic Ambassadeur Drammen

Pris:   3000 ,-

(Inkluderer overnatting, frokost, lunsj, middag og kursmateriell)

Reise: Reise til og fra hotellet og eventuelle andre kostnader forbundet med transport til skolen dekker deltakerne selv.

Deltagere: 32 elever, 8 lærere og 10 funksjonærer

 

Kontakt

Mobil: 998 92 828

E-post: sommerskole@pangea-konkurransen.no